Professioneel
LEDVANCE Benelux

SLECHT LICHT MAAKT U WOEST? NEEM DEEL AAN DE LEDVANCE WORKSHOPS!

Vanaf februari 2020 gaat LEDVANCE Benelux workshops organiseren voor installateurs in het TRAINING:LAB op het kantooradres Cypresbaan 7 in Capelle aan den IJssel. Tijdens deze workshops willen wij u nader informeren over actuele trends in de verlichtingsmarkt en de oplossingen die LEDVANCE u kan bieden. Deelname is gratis!


De thema’s en data van de workshops zijn:
23 april 2020 Human Centric Lighting, lichttechnologie waar de mens centraal staat!
19 mei 2020 Energielabel C, welk advies kunt u geven aan uw klant?
Het programma is als volgt:
16:00 uur Ontvangst in TRAINING:LAB (Cypresbaan 7, 2908 LT Capelle a/d IJssel)
16:30 uur Start workshop
18:00 uur Rondleiding door het LEDVANCE Benelux gebouw
19:00 uur Einde workshop

Bij ontvangst en aan het einde van de workshop zullen er hapjes en drankjes aanwezig zijn.
Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van een workshop? Stuur dan een mail naar benelux@ledvance.com onder vermelding van “Deelname workshops” en laat weten welke workshop(s) u graag wilt bijwonen en met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.

Tot dan!

Installateurs van binnenverlichting kunnen vanaf 2020 hun kennis zichtbaar maken door het behalen van een erkenning. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet een bedrijf beschikken over de erkenningsregeling voor laagspannings-installaties van InstallQ en de cursus Lichtadvies Binnenverlichting volgen. De nieuwe erkenningsregeling is een initiatief van ondernemersorganisatie Techniek Nederland en de brancheorganisatie voor fabrikanten en leveranciers van verlichting, FEDET/NLA. Beide organisaties werkten daarbij samen met opleidingsfonds OTIB en kwaliteitsorganisatie InstallQ. LEDVANCE ondersteunt mede dit initiatief! Wilt u meer weten?

Link naar erkenningsregeling voor binnenverlichting

https://www.technieknederland.nl/persberichten/erkenningsregeling-voor-binnenverlichtingsinstallateurs-brengt-klimaatdoelstelling-dichterbij

Links naar opleidingsinstituten voor de erkenningsregeling
http://www.meutznerlichtopleidingen.nl/cursussen/
http://www.lightingdesignacademy.org

Deel pagina op social media